Elindult a RevUP.hu podcast műsora!

Több, mint fél éve kezdtük el a stúdiót berendezni, és legalább öt hónapja próbálkoztunk először felvétellel. Azóta még legalább négyszer, mire most végre sikerült minimális mennyiségű technikai hibával lehoznunk egyet, így ezt már bátorkodtunk megosztani veletek.

A téma sosem lehetne aktuálisabb: a téli közlekedésről, leginkább az autózásról beszélgetnek szerzőink: Vuki és Jani Tamás. A gumiabroncsok és a világítás a fő témák, de azt is megtudhatod, hogy mi a kerülendő magatartás, hogyha nem akarsz igazi gyökérnek tűnni az utakon.

Az adásokat két hetente tervezzük felvenni és publikálni. Egyelőre a szerkesztőség tagjai fognak beszélgetni a kamera előtt, de a jövőben igyekszünk érdekes vendégeket is meghívni. Utóbbihoz persze az kell, hogy számukra is vonzó legyen a lehetőség. Ehhez mi igyekszünk minőségi tartalmat készíteni, mind technikai, mind szórakoztatási szempontból, de arra is szükség van, hogy minél többen iratkozzatok fel a csatornánkra.

Annak ellenére, hogy hosszú út vezetett odáig, hogy egy ilyen adást tudjuk készíteni, még mindig bőven van mit tanulnunk. Az egyik ilyen dolog például a hangkeverés. Tapasztalni fogjátok a podcast hallgatásakor, hogy némileg a két beszélgetőtárs hangereje sem harmonikus, de ebből magasan kilóg felfelé a zene, szóval ezen légyszi ne lepődjetek meg, legközelebb jobban figyelünk rá.

Kellemes hallgatást!

Frissítés: mostmár Spotify-on is hallgathatod az adást:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük