Megnyitotta kapuit a Triumph Budapest

Május 6-án, szombat délután volt a Triumph új budapesti kereskedésének hivatalos megnyitója. A már-már fényűző eseményen a márkaképviselet vezetői és tulajdonosai mellett a gyártó képviselői is tiszteletüket tették.

Az új kereskedés központi helyen, az ecseri úti metrómegálló közelében nyílt meg, így ha új motort vennél nem kell megkérned az asszonyt, hogy elvigyen, tömegközlekedéssel is hamar ott lehetsz. Azért motorral és autóval is nagyon könnyen oda lehet jutni, és a parkolás sem problémás. Ráadásul az épület közvetlen szomszédságában van egy benzinkút is, így a frissen megvásárolt motort rögtön teletankolhatod.

A világszínvonalú kétszintes szalonban nem csak rengeteg különböző motorkerékpár, de prémium motorosruházati cikkek is megtekinthetők és vásárolhatók.

Kiállítóként is találkozhatsz velük

Ha a kereskedésen kívül is ismerkednél a brit gyártó termékeivel, remek lehetőség lesz rá a május 20-án rendezett Budapest Extreme Day keretében, a Budapesti Nagybani Piacon, további részletek az eseményről az alábbi cikkben:

A Polarist is importálják

A 2005-ben alapított Meteor Motortech Kft. egyebek mellett az Indian motorok, Hisun quadok, Zero elektromos motorkerékpárok hivatalos importőrei, ráadásul a Polaris quadokat is ők forgalmazzák. Ha kipróbálnád az utóbbi márka termékeit terepen, érdemes jelentkezned a Budapest Extreme Day autós vezetéstechnikai versenyére, hiszen a dobogósok Polaris Off Road élményvezetést nyernek. Itt tudsz jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük