Az MV Agusta ütős limitált kiadást ad ki a három húzómodelljéhez

Az egzotikus motorokra specializálódott olasz gyártó három modelljét: az F3-ast, a Dragstert és a Turismo Velocét öltözteti ünneplőbe RC, azaz Reparto Corse nevű limitált kiadásként.

A három 798 köbcentis háromhengeres blokkal szerelt modell különlegességét legfőképp a menő külső adja. A háromszínű fényezés az MV Agusta versenymotorjait idézi (meg az olasz zászlót), illetve a Dragster a többi verziójától eltérő felniket is kapott.

Versenypályára szánták, így a hátsó üreges tengelybe könnyen beilleszthető az emelő

A tervezett 200 darab F3 RC modellhez vásárolható egy verseny csomag, ami az Akrapovič kipufogó rendszernek és a karbon alkatrészeknek hála 8 kilogrammal könnyebbé teszi a motort. Ezen felül a motorvezérlő program is speciálisan pályázáshoz lett belőve, így egy kis lóerőt is hozzádobtak: 147-ről 153-ra nőtt a csúcsteljesítmény. A cnc-mart alumínium fék- és kuplungkar pedig tovább emeli az amúgy is magas minőségérzetet.

Ez a színkombó bármilyen motornak jól állna, de ennek különösen

A 300 darab Dragster RC-hez is rendelhető versenycsomag, azonban az egy gyönyörűen hegesztett SC projekt kipufogót tartalmaz módosított motorvezérlő szoftverrel és átlátszó kuplungfedéllel.

Ez a kipufogó egyszerűen gyönyörű

A Turismo Veloce RC csak a fényezésben különbözik az alapmodelltől, ebből is 300 darab készül. Természetesen mindegyikhez jár a limitált szériát igazoló dokumentum, a gyűjtőknek pedig valószínűleg ez épp elég, hogy mindet hamar elkapkodják.

A későbbiekben a gyártó a többi modelljét is tervezi RC színekbe öltöztetni.

Túrázni is menő ilyen színekben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük