Daniel Ricciardo 110 köbcentivel motorozná körbe Amerikát

A Formula 1-es sorozatban versenyző közönség kedvenc Ricciardonak a következő szezonban bőven lesz szabadideje, hiszen a Red Bull csapat harmadik pilótájának szerződtették. Így abban az esetben fog versenyezni, hogyha valamelyik csapattársa sérülés vagy egyéb okból nem tud rajthoz állni.

A rászakadt szabadidőben igyekszik feltöltődni, ami nála abban merül ki, hogy egy száztíz köbcentis motorkerékpárral utazza körbe Amerikát.

“Ki akarom használni az esélyt arra, hogy egy kicsit lelassuljak. És úgy gondolom, hogy 110 köbcentivel keresztül menni Amerikán a lelassulást és a környezet befogadását szimbolizálja.”

“Mindig olyan gyorsan szeretnénk eljutni valahova ahogy csak tudunk. Csak legyen letudva, de én nem. Mindent szeretnék megtapasztalni és csak létezni. Vissza az alapokhoz és értékelni a kis dolgokat és az ismeretlent.”

Daniel Ricciardo

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Daniel motorra ül. Valószínűleg régóta űzi ezt a sportot is kikapcsolódásként. 2018-ban a Red Bull csapattól búcsúajándékként egy egyedi KTM-et kapott. A következő évben pedig levideózták, ahogy mini motorokkal vereti a korábbi Moto GP menő Sete Gibernau-val.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük