Újra jön a Budapest Extreme Day

Június 15-én ismét felüvöltenek a motorok a Budapesti Nagybani Piacon. A Budapest Extreme Day 2024-ben is remek programokkal csábítja az autók és motorok szerelmeseit. Ráadásul délutántól a helyszínen csodálhatjátok meg a Budapest Undergrund tuning találkozón kiállított szebbnél szebb épített autókat.

A tavalyi – első – Budapest Extreme Day sikereire építve, de azt minden tekintetben túlszárnyalva készülnek a szervezők a 2024-es eseményre. Természetesen idén is a közlekedésbiztonság és a balesetmegelőzés áll a középpontban. Azonban ennek szerves része az is, hogy a megfelelő körülmények között szabadjára engedhessük a lóerőket, és megmutathassuk mit tudunk mi és a járművünk. Erre kiváló példát láthatunk az országos Stunt Riding bajnokság futamán a helyszínen.

Adrenalinban nem lesz hiány

A drift taxiba beülve bárki megtapasztalhatja milyen élményt tud nyújtani egy valódi élményautó egy profi sofőrrel. Persze a legvadabb showt a srácok utasok nélkül mutatják be, quados-stuntos-driftes kavalkádban.

Természetesen bemutatók, előadások és kiállítók is lesznek. A Triumph, az Indian, a Harley-Davidson, BMW és Suzuki felvonultatja kínálata színe-javát. Ráadásul a Polaris járművekbe be is ülhetsz egy körre, egy hozzá értő sofőr mellé.

A katasztrófavédelem bemutatóját sem érdemes kihagyni, a Magyar Autóklub pedig borulás szimulátorral is készül.

Mutasd meg, mit tudsz!

Nem muszáj egész nap másokat nézni, hogyan szelídítik meg a vasakat, neked is lesz erre lehetőséged! A Triumph Moto Challenge vezetéstechnikai versenyen izgalmas nyereményekért állhatsz rajthoz. Ráadásul a családot sem kell otthon hagyni, hiszen a gyermekek számára a HUMDA készül KRESZ pályával és mini motorokkal.

Jegyvásárlás a helyszínen. További információ: https://budapestextremeday.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük