A Motorosoknak itt a helye #HD120

Kezdetét vette a 120 éves Harley- Davidson jubileumi fesztiválja.

Európa szívében, Budapesten rendezik a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiválját. Ez a jeles esemény lesz a Milwaukee-ban tartandó „Homecoming” Fesztivál melett a márka legfontosabb elő eseménye. A fesztivált 5 évente rendezik meg Európa-szerte, a megtiszteltetés idén pedig Magyarországot érte, hogy otthon adhasson a rendezvénynek. 

A 4 napon keresztül zajló motoros dzsembori első napján nem kisebb nevek lépnek fel mint az Airbourne és az Iron Maidnem. 

A látogatóknak lehetőség lesz megtekinteni a Harley-Davidson expo-t, melyen a legújabb motoroktól kezdve, a veteránokon keresztül, az egyedileg épített motorokat is megcsodálhatják. 12.30-kor megkezdődik a motoros bemutatók hosszú sora. Elsőként a rendőr motorosok bemutatójára kerül sor. Ezt követően láthatjuk többek közt a Triál, majd a freestyle motokrossz bemutatót is. A veterán autós és motoros bemutató már reggeltől várja a látogatókat, ahogy a koncertek hosszú sora is. A szórakozni vágyókat Bungee Jumping, Katapult és Dodgem is várja. 

Ez a fesztivál nem csak hazánkban, hanem a kontinensen is egyedülálló. Bátran merem ajánlani fiataloknak, az idősebb korosztálynak és természetesen családoknak is. Ehhez mérten a jegyárakat is barátinak találom. A 4 napos jegy 28 900 forint, ha pedig csak egy napra látogatnánk el, ezt 17 900 forintérti tehetjük meg.

A csütörtöki nap programtervezetét itt talalhatjátok:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük