A ’80-as évek Dakarjait idézi a Tenere tuning csomagja

A Unit Garage retró optikai tuningban utazó vállalat ezúttal a Yamaha Tenere 700-at vette célba, és dobta piacra az 1986-os Tenere XT 600 Dakar motorra hajazó idom készletet. Az időzítés nem véletlen, hiszen a nagy múltú rally jelenleg zajlik Szaúd-Arábiában.

Nem csak a kék műanyag idomoknak köszönhető a retró külalak. A kerek LED lámpák, az emelt első sárvédő és a kézvédők is hozzá járulnak az ütős összhatáshoz. A készlet a kék és fekete színeken kívül fényezetlenül is rendelhető, hogy kimaxolhasd az egyediséget.

Az olasz gyártó terméke egyszerűen felszerelhető, hiszen a gyári illesztési pontokra kell felhelyezni. Ez el is várható, ebben az árkategóriában: az alapár ezernégyszáz euró, azaz jelenlegi árfolyamon több, mint ötszázötvenezer forint. És itt nem áll meg a történet, hiszen aki ezt kevesli az rendelhet retró karbon rendszám tartót (325 euró), villa védőt (46 euró), komplett titán kipufogót (1.126 euró). Így már 2.895 eurónál, azaz több, mint 1,15 millió forintnál járunk és nem értünk a lista végére.

Aki még szemezgetne a Unit Garage kínálatában az megteheti a szuper konfigurátoruk használatával a következő linken: Kit Yamaha Ténéré 700 Classic (unitgarage.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük