Amikor a szülinapos lep meg: 120 éves a Harley-Davidson

A Harley Davidson számos újdonsággal halmozott el minket, hiszen nem kevesebb mint 12 darab motort, köztük egy teljesen új háromkerekű modellt mutatott be a január 18-án magyar idő szerint délután öt órakor rendezett online bemutató keretében. A bemutatót a hat darab ünnepi kiadású motorral kezdték, melyek különleges metál vörös fényezést kaptak aranyszínű kiegészítőkkel. Az új Fat Boy, Heritage Classic, Ultra, Street, Road Glide valamint Tri Glide limitált ünnepi kiadásban lesznek elérhetők a kínálatban.

A legkülönlegesebb motorkerékpár talán a CVO Road Glide ünnepi kiadása mely a Heirloom Fade fantázianevű fényezéssel mindössze 1500 példányban fog készülni. Alapára 50,090 eurótól fog indulni.

Az újdonságok sora itt még nem ért véget, hiszen megjelent két új Nightstert is, mely a márka jelenleg legletisztultabb sportos Harley-ja. A 2023-as kiadású Harley-Davidson Breakout pedig egy új Baja Orange fantázia nevű fényezéssel érhető el a teljesen új Road Glide 3 mellett.

01

kép 1 / 15

A születésnap alkalmából a Milwaukee márka rengeteg új kiegészítőt és ruházatot adott ki, melyek szintén limitált születésnapi kiadásban lesznek elérthetőek. A teljes kínálatot és további információkat a bemutatóról eléred az alábbi linken: https://www.harley-davidson.com/hu/hu/current/reveals/2023/h-d-23-launch.html?fbclid=IwAR01xNkcYiX5T-wdLOBCxKK0PMEuqbR7FWEMjcdNwhXI2jIv7JKL3AfYSpA

A rajongóknak ezen felül több születésnapi rendezvénnyel is kedveskedik a márka, melynek magyar vonatkozása is lesz, hiszen az európai rajongóknak szánt fesztivált Budapesten fogják megrendezni 2023 Június 22-25. között.

Budapesten ünnepli születésnapját a Harley-Davidson – Klikk a képre a kapcsolódó cikkhez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük