Bemutatkozott a megújult Peugeot 508

A 2018-ban bemutatott második generációs  Peugeot 508 idén már 5 éve került piacra, így elérkezett a frissítés ideje. A ráncfelvarrás most szó szerint megtapasztalható, hiszen az újdonság lökhárítóján a légbeömlők mérete megnövekedett és feljebb költözött. A Peugeot már az új emblémát integrálta a megnövelt méretű hűtőmaszkba. Az újdonság az alapfelszereltség részeként kapja meg a LED fényszórókat, mely alatt immár három világító oroszlán karom jelent meg, de ugyanez a forma köszön vissza a hátsó lámpatestekben is, melyet manapság a márka védjegyének lehet tekinteni.

Az újdonság már hét színben érhető el, melyek közül három új (fehér, kék és titánszürke) került listára. Újak a 18 colos átmérőjű CNC mart „Epherra” fantázia nevű alufelnik. 

A beltérben megtalálhatjuk a frissített I-Cockpit műszerfalat, mely egy 12 col méretű képernyővel érkezik. Az új ülések pedig már 8 masszázs programmal is rendelhetők.

A ráncfelvarrás után az autó három felszereltségi szinttel érhető el, melyek az Allure, GT és a Peugeot Sport Engineered. 

A motorválasztek is megújult, elérhető benzin (130-218 lóerő) dízel (130 lóerő) és elektromos hajtáslánccal. A belső égésű motorok hybrid vagy tölthető hybrid kivitelben lesznek elérhetőek 180 vagy 225 lóerős összteljesítménnyel. A PSE felszereltség igazi különlegességnek tekinthető, hisz a WEC versenysorozatban induló Peugeot 9X8 hajtásláncát kapja meg 360 lóerős teljesítménnyel.

Az árakat egyenlőre nem közöltek, ám a modell még idén elérhetővé válik a márka kínálatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük