Isten éltessen Giulietta Rossi!

Valentino Rossi és az AGV nem bízta a véletlenre, a hamarosan egy esztendős kislánya szülinapjának megünneplését. Talán olvastatok már róla, hogy a legendás Doktor idén egy nagy mérföldkövet ért el, viszont nem egy újabb világbajnoki kupáról van szó. Az idén márciusban született Giulietta Rossi, vagyis Valentino Rossi kislányának a születésnapja még arrébb van, de nem hagyhatták az utolsó pillanatokra a méltó ajándékot.

Rossi a bathursti 12 óráson kezdi a 2023-as szezont – Klikk a képre a kapcsolódó cikkhez

Drudi Performanecal az élen, az AGV egy külön kiadású sisakot dobott a piacra. A bukósisak ismerős lehet, mivel a kilencszeres világbajnok a San Marino és Rimini Riviera GP-n hordott sisakja lett kissé átdolgozva. A modell egy Pista GP RR, amely egy 100%-ig karbon héjszerkezetű verseny sisak. A FIM homologizációnak köszönhetően jelenleg az egyik legbiztonságosabb sisaknak tartják, mely az új dizájnnal és a könnyű súlyával karöltve, biztos nagyot fog szólni.

Ha esetleg valaki szeretne lecsapni rá, gyorsan tegye, mivel összesen 3000 példány készült, melyből pár darab már biztosan a gyűjtök kezében van.

A limitált bukósisakot jelenlegi árfolyam szerint ~660.000 Forintért árulják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük