Te is átélheted milyen a Man TT-n versenyezni

Ha épp az utóbbi években szokásos késő tavaszi havazás van folyamatban, vagy csak a gyereket szeretnénk játék közben a motorozás izgalmával megfertőzni, 2023 májusára érkezik a motoros szimulátorok legfrissebb kiadása.

A Nakom zászlaja alatt a RaceWard Stúdió fejlesztőitől kapjuk a Isle of Man TT – Ride on the edge harmadik kiadását. A fent említett csapat, elég megbízható fejlesztői tapasztalattal rendelkezik a két kerekű játékok elkészítésében, az előző játékukra, a RiMS Racing-re is csak a vezető franchise a Ride tudott rálicitálni. A RiMS elsődleges problémájának a meglehetősen behatárolt választható pályákat és motor típusokat titulálták.

A friss TT játékkal ezt a problémát mindenképp orvosolni szeretnék, nem kisebb célkitűzéssel mint a rajtrácson felvonultatott összes motor játékba implementálásával és egy új határok nélküli utcán krúzolós játékmóddal, ahol nagyjából 200 kilométernyi útszakaszon vandálkodhat a játékos a digitális forgalomban a Man-szigeten. A hivatalos elérhetőséget 2023 májusára ígéri a kiadó, talán kicsit megkésve, hiszen ekkorra már az időjárás a valódi motorozást is lehetővé teszi, ami hatványozottan sokkal jobb force feedbackel kecsegtet mint az amúgy minden jelentősebb platformra ( PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch) érkező szimulátor. Mondjuk a valóságban a Man-szigeti kerítések kevésbé megbocsátóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük