Ha most veszel Harleyt, a kereskedő öltöztet

Idén ünnepli fennállásának 120. évfordulóját az amerikai márka, és a hatalmas európai fesztivál mellett más különlegességekkel is kedveskedik a gyártó a rajongóknak, tulajoknak és új vásárlóinak. A Harley-Davidson Budapest egy születésnapi akció keretében minden Április 15-ig vásárolt új motorkerékpár mellé egy ötszázezer forintos ruha vásárlási ajándékutalványt ad. Mindezt pedig különlegesebbnél különlegesebb, Milwaukee-ban tervezett Harley-Davidson 120th ruházati kollekcióra válthatják majd be az új tulajok.

Mindezt az AMTS-en tartott sajtótájékoztatón tudtuk meg Hankó Ákos tulajdonos-ügyvezetőtől. A fő téma itt az Open Road Tour nevű négy napos túra volt, melyre nem csak Harley-sokat várnak. Ha részt vennél az eseményen, május 18. és 21. között kell szabaddá tenned magad. Itt tudsz jelentkezni, a további részleteket pedig megtalálod az alábbi cikkben:

Lesz valaha 350-es Harley-Davidsonunk?

A hivatalos sajtótájékoztató után az elmúlt pár év Harley-Davidsonnal kapcsolatos pletykáira is rákérdeztünk, először is a Kínában gyártott kis-Harley-kkal státuszára. A kínai QJ Motors által gyártott SRK350-esből készült motorok viszont nem lesznek elérhetőek az öreg kontinens kereskedéseiben. A Harley-Davidson X350-es az amerikai márka jelenlegi belépő modellje, mellyel az eladási darabszámokat szeretnék növelni a világ legnagyobb piacán. A 353 köbcentis soros 2 hengeres motorkerékpár 75%-kal olcsóbb a Nightsternél, mely az elérhető legolcsóbb modell Európában. A Kínában készült modellek egyenlőre biztosan megmaradnak az ázsiai piacon, és ez talán jól is van így, hiszen nem rontják a márka renoméját a nyugati piacokon.

Továbbá a korábban beharangozott streetfighter modellel kapcsolatban is kaptunk infókat. A Bronx nevű motort nagy elánnal reklámozta a márka, mielőtt lecserélték volna a vezérigazgatót. A jelenlegi cégvezetés viszont új utat jelölt ki, mindezt úgy, hogy a régi örökség se csorbuljon. Ebbe pedig egy sportos naked jelenleg nem fért bele. Azonban nem kell még temetni a Bronxot, hiszen a projekt annyira előrehaladott volt, hogy nincs kizárva, hogy pár évben belül előkapják a fiókból és mégis piacra dobják.

További Harley-Davidsonnal kapcsolatos híreket tudtunk meg múlt hétfőn, ahol a júniusi 120. születésnapi fesztivál volt a fő téma. A fellépők listáját ebben a cikkben, további részleteket pedig ebben a cikkben találsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük