Harley-Davidson 120: újabb részletek derültek ki

A Harley-Davidson idén ünnepli a 120. születésnapját. A Milwaukee márka nem kívánja elaprózni az évfordulót. A bejelentések az ünnepi modellekről már globálisan megtörténtek és be is számoltunk róla, ahogy a jubileumi év kiemelt ruha kollekciójáról is.

A márka hazai rajongói számára örömhír, hogy az európai ünneplés központja nem más lesz, mint Budapest. Nem kis megtiszteltetés ez számunkra, hiszen 5 évvel ezelőtt Prága nyerte el ezt a címet, idén pedig a fővárosunk olasz és spanyol pályázó helyszíneknél is jobban szerepelt a végső elszámolásban, így ide várják tömegek tízezreit a nyár folyamán. A jó hangulatú kötetlen sajtótájékoztatón többek között Hankó Ákos tulajdonos és Szalay Balázs rally-legenda (a 120. évfordulós esemény szervezője) ismertette az idei események alakulását.

Először röviden bemutatták a jubileumi modellek különlegességeit: mire számíthatunk, illetve mire ne számítsunk, hiszen a hatalmas érdeklődésre és limitált darabszámra való tekintettel, már van ami sajnos nem elérhető. De megnyugtatott minden későn eszmélőt, hogy az értékesítő munkatársak mindenkinek tudnak majd valamit ajánlani amivel egyértelműen jelezhetik, hogy együtt ünnepelnek a márkával ezen az évfordulón.

Nagy Imre ügyvezető igazgató a frissen érkezett ruha kollekcióról számolt be. A prezentáció után az új line-up darabjai megtekinthetőek voltak a bemutató termükben. A műhely felszereléssel nyitva, a hardcore fanoknak szánt bőrdzsekiken át a baseball sapkákkal bezárólag. Az évfordulós vörös szín egyértelműen reprezentáltatja magát, nem csak a motorokon hanem a textileken is.

Szalay Balázs folytatta a beszámolót. A június 22-25 között a Puskás arénában és közvetlen környékén megrendezésre kerülő születésnapi hétvégével indított. A négy nap alatt megrendezésre kerülő eseményen felsorolni is nehéz a választható programokat. Ami viszont biztos és ajánlott, címszavakban: 6 színpad, napi 3 nagykoncert, Edda a színpadon vasárnap, custom bike show és verseny, rock gitár vb, trial bemutató, family park a kicsiknek, körhintával és játszóházzal, adrenalin park, boxgép, rodeo bika a nagyoknak. Az étkezést és az ital fogyasztást 80 foodtruck és 10 étterem biztosítja majd. Külföldi sztárfellépőkből sem lesz hiány, de róluk csak később lesz infó. A HD-val érkezők a Puskásban parkolhatnak. Felsorolni is nehéz, ami biztos, hogy a 4 napos bérlet már megvásárolható, a napi jegyeket pedig márciustól kezdik értékesíteni.

Aki viszont motorozna is, és kimozdulna Budapestről azoknak is ad lehetőséget a Harley, hogy kellemesen teljen az év. Az Open Road Riders Community is megnyitja a szezont áprilisban 15-én. Ezt nem sokkal követi a május 18-21 között az Open Road Tour ami az ország nagy részét átívelő gurulás és bulik sorozata lesz. A helyszínek között szerepel Győr, Budapest, Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Szerencs és végül Sárospatak. A rendezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy nem csak a Harley-Davidson tulajokat várják, mindenki számára elérhető és nyitott rendezvénnyel invitálnak minden motorost és szeretettel várják a résztvevőket. Aki pedig a Balaton hangulatát keresné, annak is lesz mivel számolnia.

Barabás Kis Zoltán röviden de annál többet sejtetően egy alsóörsi rendezvényt harangozott be. Idézem: “Mindenkit szeretettel várunk, ez csak a buliról fog szólni.” Az Open Road Weekend június 7-10 között kerül majd megrendezésre. Aki még úgy érzi, hogy ezen felül is lenne szabad ideje, annak azt javasolja a cég, hogy kövessük az oldalukat, hiszen még több programról folynak a tárgyalások, amikről rendszeresen beszámolnak majd a honlapjukon és a közösségi média felületeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük