Ismerte Hant: élőszereplős filmben láthatjuk viszont a leghíresebb Hachi-Rokut

Ha valaki autórajongó és filmkedvelő is egyben, akkor Sung Kang neve biztosan ismerős számára. Kang leginkább a Fast & Furious franchise-ból ismert Han karaktereként vált világhírűvé, de most egy újabb terület felé veszi az irányt: a rendezés felé. A hírek szerint Kang az Initial D, a legendás japán manga és anime sorozat új adaptációját készül leforgatni.

Sung a South China Morning Postnak adott interjújában mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy a kamera másik oldalára áll. Megjegyezte, hogy bár számos filmben kapott szerepet az évek során, valahogy nem érezte magát teljesen kielégítve. Ebből a vágyból született meg első rendezése, a “Shaky Shivers”, amely nemrégiben került a mozikba, de nem lett nagy siker. Most pedig az Initial D élőszereplős változatán dolgozik, ami valószínűleg sokkal nagyobbat fog szólni.

„Az autókról, a driftelésről és hasonló cool dolgokról szól.”

Nyilatkozta Kang, majd hozzátette, hogy tervei szerint ez a film hasonló lesz, mint a Rocky vagy a Karate Kölyök. Vagyis egy szórakoztató, nagy költségvetésű mozi, amellyel ráadásul megpróbálja kifejezni autók iránti szenvedélyét.

Az RWB tuning cég építi a főszereplő Hachi-Rokut

A film a Car Stories podcastban is szóba került, ahol Kang elárulta, hogy a filmben a főhős egy Toyota Corolla Trueno AE86 lesz, amelyet a japán RWB tuning vállalat épít meg, hogy minél inkább hasonlítson az eredeti anime sorozatban szereplő autóra.

Persze nem ez az első alkalom, hogy az Initial D-t élőszereplős változatban viszik vászonra. 2005-ben már készült egy film a sorozatról, amit a híres kínai rendező, Andrew Lau készített. A film a régióban nagy sikerrel futott, és Jay Chou Fujiwara Takumi szerepében robbant be a köztudatba. Chou olyannyira belehabarodott a karakterbe, hogy megvásárolta az egyik AE86-os autót a film után.

A rajongók már most izgatottan várják, hogy mit tud kihozni Kang ebből a rendkívül népszerű sztoriból. Az Initial D varázsa a középiskolai drámában rejlik, melynek központjában mindig az utcai versenyzés áll. Ha Han eltalálja a receptet, akkor igazi csemegére számíthatunk a mozikban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük