Január 24-én ismét videóban mutatja be újdonságait a Harley-Davidson

A Harley-Davidson január 2-án bemutatta a 2024-es motorkerékpár-kínálatának egy részét a H-D.com oldalon, és bejelentette, hogy ezek a motorok mostantól világszerte előrendelhetőek a hivatalos Harley-Davidson márkakereskedőknél.

A további modelleket egy különleges bemutatófilmben, az “American Dreamin’”/”Amerikai Életérzés” című videóban fogják leleplezni január 24-én 17:00-kor. A megtekintéshez előzetes regisztráció szükséges, amit ezen a linken tudsz megtenni.

A Harley-Davidsonnak tavaly is volt hasonló videós bemutatója, melyben például a budapesti 120. születésnapi fesztivált is bejelentették, de az évfordulós különkiadások mellett új háromkerekeűek is lelepleződtek.

A hírek szerint az idei filmben a limitált példányszámban gyártott 2024-es Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modelleket, valamint vadonatúj Harley-Davidson motorkerékpárokat ismerhetik meg világszerte az érdeklődők.

A 2024-es visszatérő modellek a Harley-Davidson motorkerékpár kínálatában az alábbi kategóriákat képviselik.

Grand American Touring: Azoknak, akik hallják az út szabadságának hívó szavát. A Grand American Touring modellek a kényelem és a magabiztosság érzetével kísérik az utazókat túl a horizonton. Egyenesen a Harley-Davidson-tól, amely elmosta az országok közötti határ átmotorozásának élményét.

Cruiser: Ikonikus és sokféle stílus – nosztalgikustól, a modernig – párosul a testreszabhatóság egyedülálló képességével, az egyéni kifejezés végső megformálásának lehetőségével.

Sport: Az iparág vezető teljesítménye és fejlett technológiája izgalmas motorozási élményt kínál, amelyet a Harley-Davidson® örökségéből inspirált stílus egészít ki.

Trike: A Harley-Davidson® Trike modellek vonzó lehetőséget kínálnak azoknak, akik értékelik a háromkerekű platform biztonságát, kényelmét és semmihez sem fogható megjelenését.

Adventure Touring: Azoknak a motorosoknak, akik az előttük álló kalandot akarják felfedezni, akár a legnehezebb körülmény között. A díjnyertes Pan America® motor egy sokoldalú és inspiráló gép, amely bármilyen felületet úttá varázsol.A Harley-Davidson hisz az időtlen kalandvágyban és a lélek szabadságában. További részletekért látogass el a  H-D.com oldalra és ismerd meg a 2023-as Harley-Davidson® Grand American Touring, Sport, Adventure Touring, Cruiser és Trike motorkerékpárokat, a Harley-Davidson Certified™ használt motorokat, a Harley-Davidson® eredeti alkatrészeket és kiegészítőket, a Harley-Davidson® MotorClothes® termékeket és a Harley-Davidson financiális szolgáltatásait.

Harley-Davidson sajtóközlemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük